Privātuma Politika

Informācija par datu aizsardzību

Datu aizsardzībai uzņēmumā akciju sabiedrība "SIROWA RĪGA" ir ļoti augsta prioritāte. Jūsu personas datu rūpīga apstrāde mums ir pašsaprotama un tāpēc vienmēr notiek saskaņā ar spēkā esošiem datu aizsardzības tiesību aktiem. Vēlamies Jūs informēt, kādus Jūsu personas datus un kādiem nolūkiem mēs apstrādājam.

Šī privātuma politika attiecas tikai uz personas datu apstrādi SIROWA tīmekļa vietnēs. Ja Jūs, izmantojot saites, nokļūstat citās tīmekļa vietnēs, spēkā ir šo tīmekļa vietņu attiecīgo operatoru privātuma politika.

1. § Atbildīgā persona un kontaktpersona

2. § Apstrādes procesi

a. Piekļuves datu uzglabāšana servera žurnālfailos

b. Sīkdatnes un citas interneta tehnoloģijas

c. Pasūtījuma izpilde

d. Datu apstrāde mārketinga nolūkos

e. Kredītspējas pārbaude un vērtējums

f. Mana SIROWA

g. SIROWA informatīvais izdevums

h. SIROWA produktu testēšanas akcija

3. § Datu subjektu tiesības

a. Informācijas pieprasīšana, labošana, dzēšana un ierobežošana un datu pārnesamība

b. Atteikuma un iebilduma tiesības

c. Sūdzība uzraudzības iestādei

4. § Datu drošība

a. Drošība ar drošligzdu slāni (SSL)

b. Sertificēts tiešsaistes veikals

c. Drošība ļaunprātības gadījumā

5. § Šī paziņojuma izmaiņas

Redakcija: 01.05.2017.

 

1. § Atbildīgā persona un kontaktpersona

 Par personas datu apstrādi saistībā ar SIROWA tiešsaistes veikalu atbild:

 Akciju sabiedrība "SIROWA RĪGA"
Reģ. Nr. 40003461871
Katrīnas dambis 16
Rīga
LV-1045
Latvija,
Tālrunis: +371 67098220
E-pasts: shop1@incrediwear.eu

 

2. § Apstrādes procesi

Mēs apstrādājam Jūsu personas datus dažādiem nolūkiem, piemēram, apstrādājot pasūtījumu vai nosūtot mūsu informatīvo izdevumu, kā arī tad, kad Jūs apmeklējat tīmekļa vietni. Atsevišķās darbības ir aprakstītas zemāk.

a. Piekļuves datu uzglabāšana servera žurnālfailos

Jūs varat apmeklēt mūsu tīmekļa vietnes, neatklājot jebkādu personīgo informāciju. Mēs tā sauktajos servera žurnālfailos saglabājam tikai piekļuves datus, piemēram, informācijas iegūšanas datumu, laiku un ilgumu, pārraidīto datu apjomu un interneta piekļuves sniedzēju, kas nodrošina pieprasījumu. Šie dati tiek izmantoti tikai, lai nodrošinātu nevainojamu vietnes darbību un lai uzlabotu mūsu piedāvājumu, un neļauj mums identificēt Jūsu personu, jo IP adrese tiek saglabāta tikai īsu laiku. Servera žurnālfaili tiek saglabāti līdz trim dienām un pēc tam tiek dzēsti.

b. Sīkdatnes un citas interneta tehnoloģijas

(1) Mūsu tīmekļa vietnē (mājas lapā) mēs izmantojam sīkdatnes (angļu val. - cookies). Sīkdatnes ir mazi teksta faili, kas tiek nosūtīti Jūsu apmeklējuma ietvaros no mūsu tīmekļa servera uz Jūsu pārlūkprogrammu un tiek saglabāti Jūsu datorā, lai tos vēlāk var atgūt. Sīkdatnes ir mazi teksta faili, kurus mūsu interneta serveris nosūta Jūsu pārlūkprogrammai, kad Jūs apmeklējat mūsu tīmekļa vietnes, un kuri tiek saglabāti Jūsu datorā nākamajai apmeklējuma reizei.

SIROWA pēc iespējas izmanto sīkdatnes, kas nekavējoties tiek izdzēstas, kad aizverat pārlūkprogrammu (sesijas sīkdatnes). Tās padara iespējamu, piemēram, iepirkumu groza funkciju.

Bez tam SIROWA pēc vajadzības var izmantot arī sīkdatnes, kas Jūsu datorā tiek saglabātas ilgāku laiku. Šīs sīkdatnes apkopo datus, piemēram, kad Jūs apmeklējat šo tīmekļa vietni, lai izmantotu tos statistikas analīzē un padarīt mūsu tiešsaistes veikalu lietotājiem vēl draudzīgāku.

(2) Protams, Jūs varat apskatīt mūsu tīmekļa vietni arī bez sīkdatnēm. Interneta pārlūkprogrammas parasti ir iestatītas tā, ka tās pieļauj sīkdatņu izmantošanu. Jūs vienmēr varat atslēgt sīkdatņu izmantošanu, mainot Jūsu pārlūkprogrammas iestatījumus, un izdzēst sīkdatnes jebkurā laikā. Lūdzu, izmantojiet palīdzības funkciju savā interneta pārlūkprogrammā, lai uzzinātu, kā mainīt šos iestatījumus. Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas mūsu tīmekļa vietnes funkcijas var nedarboties, ja Jūs atspējojat sīkdatņu izmantošanu.

(3) Analītikas rīks Google Analytics

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantota Google korporācijas digitālās analītikas sistēma Google Analytics, turklāt tiek saglabātas datora lietotāja sīkdatnes (cookies), pateicoties kurām tiek veikta analīze par lietotāja tīmekļa vietnes izmantošanu.

Sīkdatnēs iegūtā informācija par šīs tīmekļa vietnes izmantošanu tiek nosūtīta uz Google serveri ASV, un tur tā tiek saglabāta. Tīmekļa vietnei ir uzstādīta aktīvā IP adreses anonimizēšanas sistēma. Tas nozīmē, ka šajā tīmekļa vietnē Jūsu Eiropas Savienības dalībvalstī vai Līguma par Eiropas Ekonomikas zonu dalībvalstī Google saglabātā IP adrese vispirms tiek saīsināta un tādejādi anonimizēta. Tikai izņēmuma gadījumā pilnā IP adrese tiek nodota Google serverim ASV un tur saīsināta. Mūsu uzdevumā Google šo informāciju lieto, lai izvērtētu tīmekļa vietnes izmantošanu, lai apkopotu ziņas par tīmekļa vietnes darbību un lai tīmekļa vietnes īpašniekam sniegtu ar tīmekļa vietnes izmantošanu un interneta lietošanu saistītus pakalpojumus.

Google Analytics  ietvaros no Jūsu pārlūka pārņemtā IP adrese netiks sasaistīta ar citiem Google datiem.

Jūs varat atteikties no sīkdatņu saglabāšanas, mainot iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Atsevišķas funkcijas mūsu tīmekļa vietnē var nedarboties, ja tiks izslēgta sīkdatņu izmantošana. Tāpat pastāv iespēja atteikties no Google Analytics īstenotās datu savākšanas, iestatot atteikšanos no sīkdatnēm (opt-out-cookies). Lai to izdarītu, lūdzu, dodieties zemāk norādīto saiti: Opt-Out for Google Analytics

Turklāt no Google īstenotās datu vākšanas, kas tiek veikta ar sīkdatnēm un ar tīmekļa vietnes izmantošanas datiem (tajā skaitā Jūsu IP adrese), kā arī no Google īstenotās minēto datu apstrādes ir iespējams atteikties, lejupielādējot un instalējot pārlūkspraudni, kurš ir pieejams šajā saitē: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

(5) YouTube video

Šajā tīmekļa vietnē ir iekļauti video no YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, ASV, kas ietilpst Google korporācijā, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ASV.

Video implementēšana notiek atbilstoši iespējai „uzlabotais konfidencialitātes režīms“, kas pieejama YouTube.

Kad Jūs apmeklējat saiti, kas norāda uz iestrādātu video, tiek izveidota saikne ar YouTube serveriem un tādejādi Jūsu pārlūkam tiek paziņots saturs, attēlojot Jums interneta saiti.

Saskaņā ar YouTube informāciju „uzlabotajā konfidencialitātes režīmā“ no YouTube servera tiek nodoti tikai dati par interneta vietnēm, kuras esat apmeklējis, kad skatījāties video. Ja vienlaicīgi esat pierakstījies YouTube, tad šī informācija tiks nodota Jūsu YouTube kontam.

Vairāk informācijas par YouTube datu apstrādi varat iegūt, atverot šo saiti: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

c. Pasūtījuma izpilde

Ja veicat pasūtījumu SIROWA tiešsaistes veikalā, mums nepieciešama zināma informācija par Jums, piemēram, Jūsu vārds, rēķina un piegādes adrese un maksājumu informācija. Šos datus mēs apstrādājam, lai veiktu nepieciešamos pasākumus pirms līguma un izpildītu līgumu. Mums ir likumisks pienākums glabāt šos datus. Mēs šo informāciju ierobežosim, tiklīdz šie dati vairs nebūs vajadzīgi apstrādei.

Lai izpildītu līgumu, mēs nododam šim nolūkam nepieciešamos Jūsu datus uzņēmumam, kurš veiks piegādi. Atkarībā no izvēlētā apmaksas veida dati tiek nodoti arī maksājumu pakalpojumu sniedzējam, kas atbild par maksājuma izpildi, piemēram kredītiestādei.

Daļēji izvēlētie maksājumu pakalpojumu sniedzēji šos datus iegūst arī paši, ja Jums pie tiem ir izveidots atbilstošs konts. Tādā gadījumā, veicot pasūtījumu, Jums jāpiesakās pie attiecīgā maksājumu pakalpojumu sniedzēja, izmantojot savus piekļuves datus. Tad spēkā ir attiecīgā maksājumu pakalpojumu sniedzēja privātuma politika.

Norēķinu dati par pasūtījumiem var tikt pārsūtīti trešajām personām, ja tas ir nepieciešams, lai iekasētu parādu. Šajā sakarā mēs jo īpaši paturam tiesības cedēt mūsu prasījumu parādu piedziņas uzņēmumam vai arī uzticēt šādam uzņēmumam parāda piedziņu. Bez tam mēs paturam tiesības sniegt informāciju par nesaņemtajiem maksājumiem kredītbirojiem.

Ikreiz, kad SIROWA sadarbojas ar pakalpojumu sniedzējiem, šie pakalpojumu sniedzēji ar līgumisko vienošanos apņemas ievērot datu aizsardzības prasības tāpat kā SIROWA.

d. Datu apstrāde mārketinga nolūkos

Mēs apstrādājam Jūsu adreses un pasūtījuma datus mūsu mārketinga vajadzībām, pamatojoties uz interešu izvērtējumu. Mēs izmantojam šos datus, lai, piemēram, iepazīstinātu Jūs ar mūsu jaunajiem produktiem un akcijām vai individuāli pielāgotu Jums meklēšanas rezultātus un saites. Kā Jūs varat to novērst, ir aprakstīts 3. § “Datu subjektu tiesības”.

e. Kredītspējas pārbaude un vērtējums

Noteikumi par SIROWA veikto kredītspējas pārbaudi un vērtējumu tiks aprakstīti šajā sadaļā, sākot ar dienu, kad šo funkciju sāks izmantot.

f. Klienta konts

(1) Klienta kontā Jūs varat apskatīt savu pasūtījumu vēsturi un pārvaldīt savu personīgo informāciju, piemēram, piegādes adreses un norēķinu līdzekļus. Lai izveidotu klienta kontu, Jums ir jāpaziņo mums savs vārds un e-pasta adrese un jāizvēlas parole. Lūdzam ņemt vērā arī norādījumus lietošanas noteikumos. Pārējā informācija, piemēram, piegādes adreses vai norēķinu līdzekļi jums jāievada tikai tad, kad veicat pasūtījumu. Jūsu klienta kontā iesniegtie dati tiks saglabāti tik ilgi, līdz Jūs izdzēsīsiet savu kontu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka atsevišķi dati (piemēram, izrakstītais rēķins) likumā noteikto uzglabāšanas prasību dēļ tiek glabāti ilgāk.

(2) Klienta konts ir viens visiem tiešsaistes veikaliem (multi-store login). Tas ļauj Jums, izmantojot savu klienta kontu, piekļūt SIROWA tiešsaistes veikaliem droša saistīto uzņēmumu tīkla ietvaros. Ja Jūs, izmantojot savu klienta kontu, piesakāties kāda saistītā uzņēmuma tiešsaistes veikalā, mēs nododam Jūsu datus attiecīgajam saistītajam uzņēmumam. Saistītie uzņēmumi ir SIROWA grupas uzņēmumi un to meitasuzņēmumi. Tiem ir vai nu jāievēro šī privātuma politika vai arī jāseko vadlīnijām, kas piedāvā vismaz tikpat stipru aizsardzību kā šī privātuma politiku. Datu pārraide uz kādu valsti ārpus Eiropas Savienības saistībā ar klienta kontu nenotiek.

(3) Nākotnē mēs piedāvāsim Jums paplašinātu klienta vietni ar nosaukumu "Mana SIROWA". Vietnes "Mana SIROWA” noteikumi un apraksts būs pieejams šajā sadaļā, sākot ar dienu, kad šo funkciju sāks izmantot.

g. SIROWA informatīvais izdevums

(1) Pamatojoties uz klienta piekrišanu, mēs savā tīmekļa vietnē  piedāvājam saņemt informāciju par mūsu piedāvājumiem informatīvo izdevumu veidā. Pieteikšanās procesā mēs izmantojam tā saukto divkāršo jeb double opt-in procedūru. Pēc tam, kad esat paziņojis mums savu e-pasta adresi, mēs nosūtīsim Jums uz šo e-pasta adresi apstiprinājuma paziņojumu. Tikai tad, kad Jūs būsiet noklikšķinājis uz apstiprinājuma saites, Jūsu e-pasta adrese tiks ņemta vērā, nosūtot jaunumus. Tas nodrošina, ka uz jaunumu saņemšanu var pierakstīties tikai faktiskais e-pasta adreses turētājs.

(2) Lai īstenotu šo informatīvo izdevuma funkciju, mēs izmantojam arī komponentu MailerLiteMailerLite ir uzņēmuma MailerLite UAB pakalpojums. MailerLite UAB, Paupio g. 246, LT-11341 Viļņa, reģistrācijas numurs 302942057, PVN LT100007448516. Dati, kas saglabāti, klientam piesakoties uz informatīvā izdevuma saņemšanu, tiek nosūtīti uz uzņēmuma Mailer Lite UAB serveri Lietuvā un uzglabāti saskaņā ar Eiropas datu aizsardzības noteikumiem. Datu pārraide ārpus Eiropas Savienības nenotiek. Plašāku informāciju par datu aizsardzību uzņēmumā Mailer Lite UAB, lūdzu, lasiet: https://www.mailerlite.com/privacy-policy.

(3) Jūs varat jebkurā brīdī atteikties no informatīvā izdevuma saņemšanas. To var izdarīt savā klienta kontā vai izmantojot savas tiesības saskaņā ar 3. §.

h. SIROWA produktu testēšanas akcija

Datu apstrāde saistībā ar "SIROWA produktu testēšanas akciju" tiks aprakstīta šajā sadaļā, tiklīdz šādas akcijas tiks veiktas.

 

3. § Datu subjektu tiesības

Par jautājumiem saistībā ar datu aizsardzību vai arī, ja Jūs kā datu subjekts vēlaties īstenot tiesības, kas saskaņā ar piemērojamiem datu aizsardzības noteikumiem Jums ir attiecībā uz Jūsu personas datu apstrādi, ko veic SIROWA, Jūs jebkurā laikā varat izmantot 1. § minēto kontaktinformāciju.

a. Informācijas pieprasīšana, labošana, dzēšana un ierobežošana un datu nodošana

Jums ir tiesības jebkurā laikā pieprasīt informāciju par to, vai un kādus personas datus kādos nolūkos mēs apstrādājam. Sniedzot atbildi, mēs informēsim Jūs arī par pārējiem datu apstrādes apstākļiem.

Jums ir arī tiesības pieprasīt labot, dzēst vai ierobežot savus personas datus vai arī saņemt tos saskaņā ar datu nodošanas principiem, ciktāl tiek izpildīti visi likumiskie priekšnosacījumi saistībā ar šo. 

b. Atteikuma un iebilduma tiesības

Jums ir tiesības jebkurā brīdī attiecībā uz nākotni atsaukt mums doto datu aizsardzības piekrišanu (piemēram, informatīvo izdevumu saņemšanai).

Ja mēs apstrādājam datus sakarā ar interešu izvērtējumu (piemēram, mārketinga nolūkiem), Jūs jebkurā brīdī likumā noteiktajā kārtībā varat iebilst pret savu personas datu apstrādi.

c. Sūdzība uzraudzības iestādei

Bez tam Jums ir tiesības vērsties ar sūdzību datu aizsardzības uzraudzības iestādē. Par SIROWA atbildīgā uzraudzības iestāde Latvijā ir:

Datu valsts inspekcija

Adrese: Blaumaņa iela 11/13-11, Rīga, LV-1011, Latvija
Tālrunis: 67 22 31 31
Fakss: 67 22 35 56
E-pasts: info@dvi.gov.lv

 

4. § Datu drošība

a. Drošība ar drošligzdu slāni (SSL)

Mēs izmantojam tehniskos un organizatoriskos drošības pasākumus, lai aizsargātu Jūsu personas datus, it īpaši pret nejaušām vai tīšām manipulācijām, zaudējumiem, iznīcināšanu vai pret nepiederošu personu uzbrukumu. Mēs nepārtraukti pilnveidojam drošības pasākumus atbilstoši tehnoloģiju attīstībai.

Pasūtīšanas process un jo īpaši maksājumu un kredītkaršu informācijas ievadīšana tiek šifrēta, izmantojot SSL/TLS tehnoloģiju, lai novērstu nesankcionētu trešo personu piekļuvi.

Ja Jūsu pārlūkprogramma izmanto šo drošo pārraidi, Jūs to varat atpazīt pēc tā, ka tīmekļa adrese sākas ar "https", pēc maza slēdzenes simbola (parasti), kas ir redzams pārlūkprogrammas loga adrešu joslā. Ja slēdzene ir aizslēgta, notiek droša datu pārraide. Dažas pārlūkprogrammas šajā gadījumā parāda adresi vai tās daļu zaļā krāsā.

b. Sertificēts tiešsaistes veikals

Šeit mēs nākotnē informēsim Jūs par mūsu tiešsaistes veikala sertifikācijas pasākumiem.

c. Drošība ļaunprātības gadījumā

Ja Jums šķiet, ka Jūs vai mēs esam kļuvuši par krāpšanas vai ļaunprātības upuri saistībā ar Jūsu maksājumu datiem, lūdzu, sekojiet sava maksājumu pakalpojumu sniedzēja (piemēram, kredītkaršu uzņēmuma) norādījumiem un nekavējoties sazinieties ar mums, izmantojot šādas saziņas iespējas:

E-pasts: shop1@incrediwear.eu 

vai Tālr. +371 67098220

 

5. § Šī paziņojuma izmaiņas

Mēs periodiski atjaunināsim šo Privātuma politiku, jo īpaši ieviešot jaunus produktus vai pakalpojumus vai mainot mūsu interneta procedūras, kā arī attīstoties interneta un datordrošības tehnoloģijām.

Mēs publicēsim izmaiņas šeit. Tādēļ Jums vajadzētu regulāri pārbaudīt šo vietni, lai uzzinātu par aktuālo Privātuma politikas versiju. Jūsu apmeklējumam mūsu tīmekļa vietnē tiek piemērota Privātuma politikas versija, kas ir aktuāla attiecīgajā apmeklējuma brīdī.

  

(SIR LV PRIVACY 20170613)